LICO investoi kasvuun!

LICO Oy on ostanut Joptek Oy Compositesin kuljetusväline- ja meriteollisuutta palvelevat liiketoiminnot Lieksassa. LICO jatkaa muovikomposiittituotteiden valmistusta paikkakunnalla työllistäen noin kolmekymmentä entistä jopteklaista.

Muovikomposiittituotteita Etelä-Pohjanmaalla Koskenkorvalla valmistava LICO Oy on ostanut Joptek Oy Compositesin kuljetusväline- ja meriteollisuutta palvelevat liiketoiminnot Lieksassa. LICO kehittää, suunnittelee ja valmistaa muovikomposiittituotteita järjestelmätoimittajan toimintamallilla. Yritys työllistää Koskenkorvalla noin 40 henkilöä.

”Joptek Oy Compositesin henkilöstön osaaminen ja kokemus sekä toimitilat tekevät LICOistä entistä vahvemman toimijan alallaan ja mahdollistavat yrityksen ripeän kasvun”, sanoo LICO Oy:n toimitusjohtaja Jukka Koiranen. ”Tämän investoinnin avulla pystymme paremmin vastaamaan vallitsevaan hyvään markkinatilanteeseen ja kasvavaan muovikomposiittiratkaisujen kysyntään”, Koiranen jatkaa.

LICO Oy:n pääomistajia ovat pitkäaikainen omistaja/johtaja Tapio Ollanketo ja pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest Oy Ltd, jotka ovat vahvasti sitoutuneet yhtiön kehittämiseen alansa vahvimmaksi toimijaksi. Pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest hankki merkittävän osuuden LICO Oy:stä viime vuonna.

Lisätietoja:

Jukka Koiranen, toimitusjohtaja, LICO Oy
Puh. +358 40 54 56 173 tai
jukka.koiranen@lico.fi
lico.fi

Antti Rauhala, toimitusjohtaja, Pikespo Invest Oy Ltd
Puh. +358 40 5490 080 tai
antti.rauhala@pikespoinvest.fi
pikespoinvest.fi

 

LICO Oy on vuonna 1995 perustettu muovikomposiittituotteiden valmistaja. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla Koskenkorvalla. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 40 henkilöä. LICO Oy:n liikeideana on kehittää, suunnitella ja valmistaa muovikomposiittituotteita järjestelmätoimittajan toimintamallilla.

Pikespo Invest Oy Ltd on alueellinen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii yritysten strategisena kehittäjäkumppanina Pirkanmaalla ja sen lähialueilla. Pikespo Invest kiihdyttää alueellista kasvua ja tuo liiketoimintaosaamisensa kautta merkittävää lisäarvoa alueen Pk-yrityksille ja sijoittajille.